ha ra temizliği için ürünler (5)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Ekşi Kazein

Ekşi Kazein

Asidik kazein, pastörize edilmiş ve yağsız süt ile tuzlu asit kullanılarak koagüle edilerek üretilir. Koagülasyon ve pıhtı oluşumundan sonra, pıhtı ayrılır ve nihai ürünün temizlenmesi için serum proteinlerinden yıkanır. Daha sonra yoğunlaştırılır, öğütülür ve kurutulur. Nihai ürün, açık renkte, nötr bir koku ve tat profiline sahip ince taneli, toz halinde bir görünümde sunulmaktadır. Foodcom SA, 30 ile 90 arasında göz büyüklüğüne sahip doğal ve taze asidik kazein temin etmektedir.
Sitrik asit

Sitrik asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya üretiminin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve en çok Aspergillus niger türü mikroorganizmalar kullanılarak yapılan fermantasyona dayanır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağın ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrat sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya genelindeki üretimin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve mikroorganizma suşları ile fermantasyonu içermektedir; en yaygın olarak Aspergillus niger kullanılır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağların ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrit sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Bioagave Biışık 1100 g

Bioagave Biışık 1100 g

Bioagavensirup Bright, ekolojik bitkilerden üretilen doğal bir üründür. Agave, yüzlerce yıldır, özellikle Güney ve Orta Amerika'da yetiştirilmektedir. Etli ve kalın yaprakları, bir rozet şeklinde düzenlenmiş olup, keskin dikenlerle kaplıdır. Hafif agave, beyaz şeker ve bal için bir alternatif olmalıdır. Tadı, baldan daha hassastır. Agavensirup, normal şekerden neredeyse 1,5 kat daha tatlıdır. Hafif agavensirup'un tadı, koyu şurubun hafif karamel tadından daha nazik ve nötrdür. Agave, bitki kökenli doğal bir tatlandırıcıdır ve yarı sıvı formdadır. Veganlar, balın yerine kullanmak için bunu isteyerek tercih ederler. Baldan daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve geniş bir mutfak kullanımı vardır. 15% RWS* Yağ: 0 g - 0% Doymuş yağ asitleri: 0 g - 0% Karbonhidrat: 71 g - 27%, Şeker dahil: 69 g - 77% Lif: 5,8 g Alkol: 0 g - 0% Tuz: 0,05 g - 1% *Referans gıda değeri & Nbsp; <strong>